ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy Fit3: Έρχεται αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2023

Μετά το Galaxy Fit2 που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, δεν υπήρξε κανένα νέο εγχείρημα από τη Samsung. Μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κορεατικού branch του Samsung Community forum το Samsung Galaxy Fit3 θα μπορούσε να βγει είτε στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είτε (αν υπάρχει καθυστέρηση στο πρόγραμμα) στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Πιο συγκεκριμένα, την είδηση έδωσε ο διαχειριστής του forum επομένως μπορεί να μην είναι ακριβείς.

Το band μάλλον θα κοστίσει περίπου 50 ευρώ, στην ίδια τιμή με το παλιό. Πληροφορίες για τα features του δεν κυκλοφόρησαν. Το Fit2 ήρθε με μεγαλύτερη οθόνη (0,9” έως 1,1”), ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και πολύ βελτιωμένη απόδοση που σχεδόν διπλασίασε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με το αρχικό Fit, φτάνοντας έως και 14-15 ημέρες μέσης χρήσης.

Σχεδόν 2 χρόνια αργότερα, και με βάση τα σημερινά δεδομένα, το Fit2 υστερεί σε σχέση με τα bands των ανταγωνιστών, τα οποία έχουν αισθητήρες SpO2, ενσωματωμένους δέκτες GPS κ.ο.κ. Άρα περιμένουμε το Galaxy Fit3 να καλύψει το κενό.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts