ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S21: Αποκτά νέα σταθερή έκδοση One UI 4 για να διορθώσει προβλήματα καθυστερήσεων

Προβλήματα καθυστέρησης που μαστίζουν ορισμένες μονάδες Galaxy S21, ειδικά στις ΗΠΑ, αναγνώρισε η Samsung, αφότου οι συσκευές έλαβαν ενημέρωση του One UI 4 που βασίζεται στο Android 12 και κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Η Samsung, ωστόσο, δεν άργησε να βρει τη λύση. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν ο χρήστης επέλεγε 120 Hz στις Ρυθμίσεις, ο ρυθμός ανανέωσης θα επέστρεφε στα 60 Hz μόλις σταματούσε να αγγίζει την οθόνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολλή καθυστέρηση.

Η νέα έκδοση είναι G99xUSQU4BUK9 (όπου το “x” είναι διαφορετικό ανάλογα με το μέλος της οικογένειας S21 που έχει ο καθένας) και έρχεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο G99xUSQU4BUK7 σε μοντέλα αμερικανικών εταιρειών. Η νέα έκδοση έχει, μέχρι στιγμής, εμφανιστεί στη Verizon, αλλά σύντομα αναμένεται και στις μονάδες άλλων εταιρειών.

Ερωτηματικά υπάρχουν για το αν η ενημερωμένη έκδοση κώδικα λογισμικού θα αποσταλεί παγκοσμίως σύντομα, από τη στιγμή που το πρόβλημα αφορά κυρίως τις αμερικανικές μονάδες των Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts