ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S21: Διέρρευσε το κουτί και δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά

Samsung Galaxy S21: Διέρρευσε το πακέτο αγοράς χωρίς φορτιστή και ακουστικά

Δύο μέρες μας χωρίζουν από την ανακοίνωση των smartphone της σειράς Samsung Galaxy S21 και μία νέα διαρροή μας δείχνει το νέο πακέτο αγοράς, χωρίς φορτιστή και ακουστικά. Ο Roland Quandt της ιστοσελίδας WinFuture μας φέρνει δύο νέα screenshot από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, με τα περιεχόμενα και τις ελλείψεις των πακέτων.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy S21 θα έρθουν χωρίς φορτιστή στο πακέτο αγοράς. Τα μοναδικά περιεχόμενα που θα δουν οι χρήστες θα είναι ένα USB Type-C καλώδιο, οδηγός Quick Start και ένα Ejection pin για αφαίρεση του SIM tray από τις συσκευές.

Μάλιστα, δε θα δούμε ούτε ακουστικά τελικά, κάτι που είχε ξεκινήσει από τη σειρά Galaxy Note 20 στην Αμερική, όμως στην Ευρώπη είχαμε τα ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς. Έτσι βέβαια, το πακέτο αγοράς γίνεται ακόμα μικρότερο, στα πρότυπα του πακέτου των iPhone 12, οπότε θα χωράνε περισσότερα τεμάχια στις παλέτες μεταφοράς.

Αρκετοί είχαν προβλέψει αυτή την εξέλιξη, ακόμα και όταν η Samsung τρόλαρε την Apple. Ίσως να πέρασε απαρατήρητο, όμως μιλάμε για μία εταιρεία που κάποτε περιείχε το πιο πλήρες πακέτο αγοράς: φορτιστή, καλώδιο, ακουστικά και OTG αντάπτορα, ενώ αργότερα είχε USB-C σε θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δε θα δούμε στα Samsung Galaxy S21.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts