ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S21: Οι πρώτες πληροφορίες για την κάμερα του

Samsung εργάζεται στην κυκλοφορία των επόμενων ναυαρχίδων της, δηλαδή των smartphone της σειράς Galaxy S21. Μέχρι σήμερα έχουμε ελάχιστες πληροφορίες, όπως τις μπαταρίες των δύο μοντέλων, αλλά και ότι αναμένουμε το κορυφαίο μοντέλο να υποστηρίζει τη γραφίδα S Pen.

Σήμερα ήρθαν καινούργιες πληροφορίες, μέσω της Κορεάτικης ιστοσελίδας The Elec. Σύμφωνα με την πηγή, το Galaxy S21 θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας, το οποίο θα αποτελείται από 12MP ultra-wide αισθητήρα, 180MP wide αισθητήρα, 10MP τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ και έναν τηλεφακό τύπου periscope με πάνω από 5x οπτικό ζουμ. Επίσης, η selfie κάμερα της συσκευής θα αναβαθμιστεί στα 40MP.

Δυστυχώς δε γνωρίζουμε αν η πηγή αναφέρεται μόνο στο Galaxy S21 Ultra μοντέλο ή σε όλη τη σειρά Galaxy S21, κάτι που θα μάθουμε μελλοντικά. Επίσης, ακόμη μία πηγή επιβεβαιώνει την υποστήριξη S Pen στη σειρά Galaxy S21, αν και επισημαίνεται ότι θα γίνει μόνο στο κορυφαίο μοντέλο της σειράς S21. Οπότε, θα υπάρχουν τα Galaxy S21, με το Ultra μοντέλο να αναλαμβάνει το ρόλο της σειράς Galaxy Note. Έχουμε ακόμα πολλούς μήνες μέχρι την ανακοίνωση των επόμενων flagship.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts