ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S21 series: Κανένα μοντέλο δε θα υποστηρίζει microSD!

Samsung Galaxy S21 series: Κανένα μοντέλο δε θα έχει υποστήριξη microSD!

Αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το Ultra μοντέλο να προσφέρει microSD, μία νέα live φωτογραφία επιβεβαιώνει την έλλειψη σε όλα τα Samsung Galaxy S21. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός @We_The_Techies στο Twitter ανέβασε μερικές νέες εικόνες από τις επερχόμενες ναυαρχίδες, επιβεβαιώνοντας τους φόβους μας.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το Samsung Galaxy S21 Ultra έρχεται με 128GB, 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου. Όμως, αναγράφεται ξεκάθαρα ότι δεν υποστηρίζει επέκταση μνήμης, δηλαδή κάρτες microSD, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δικές μας πηγές. Αυτό σημαίνει ότι λέμε οριστικό αντίο στην επεκτάσιμη μνήμη στις ναυαρχίδες της σειράς, κάτι που ξεκίνησε με το “απλό” Samsung Galaxy Note 20 αλλά και με τα 2 foldable Μοντέλα.

Μην ξεχνάμε βέβαια πως η Samsung είχε κάνει την ίδια κίνηση στο παρελθόν με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S6, όμως η “οργή” του κόσμου έφερε την επιστροφή της microSD στη σειρά Galaxy S7. Δε γνωρίζουμε βέβαια αν θα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πλέον, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος των 128GB είναι για πολλούς αρκετός, ενώ υπάρχει και η επιλογή για OTG.

Πως σας φαίνεται η αφαίρεση της microSD από τη σειρά Galaxy S21;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts