ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S22: Θα έχει σημαντικές αλλαγές στην κάμερα

Η κάμερα τείνει να γίνει εκ νέου πεδίο ανταγωνισμού στη high end κατηγορία. Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S22 να έχει killer χαρακτηριστικά στον camera εξοπλισμό του.

Δεν είναι τυχαίο που η Apple στο event της επέλεξε να δώσει έμφαση στο θέμα της κάμερας και των δυνατοτήτων που θα προσφέρει στο iPhone 13. Παρόμοια πολιτική αναμένεται να ακολουθήσει και η Samsung με το Galaxy S22, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του στο θέμα της κάμερας.

Τόσο το Samsung Galaxy S22 όσο και το Samsung Galaxy S22+ θα έχουν κύρια κάμερα στα 50 Megapixel, προφανώς χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα ISOCELL της Samsung. Ένα άλλο στοιχείο που θα είναι βελτιωμένο στο νέο μοντέλο θα είναι το γεγονός της βιντεοσκόπησης, η οποία δεν αποκλείεται να κινείται στον αστερισμό του 8Κ.

Βελτιώσεις δεν θα υπάρχουν μόνο στην κάμερα, αλλά και στο θέμα των γραφικών, όπου η Samsung με το Galaxy S22 εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την AMD στο θέμα της GPU.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts