ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει εσωματωμένο S-Pen

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει εσωματωμένο S-Pen

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει εσωματωμένο S-Pen

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει ο Ice Universe, το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει ενσωματωμένο το S-Pen. To stylus θα μπορεί να μπει σε ειδική θήκη που θα υπάρχει στο πλαίσιο του, όπως γινόταν στο Galaxy Note.

H νέα ναυαρχίδα της σειράς Galaxy, το Samsung Galaxy S22 Ultra, θα είναι εκείνη με τη μεγαλύτερη οθόνη και τον μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο. Το συγκεκριμένο μοντέλο, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι εκείνο που θα γίνει κάτι σαν το νέο Galaxy Note, μιας και θα είναι εκείνο που θα μπορεί να δεχτεί στο εσωτερικό του το S Pen.

To Samsung Galaxy S21 Ultra ήταν εκείνο που είχε φέρει το S Pen στην οικογένεια Galaxy, αλλά δεν μπορούσε να το δεχτεί στο εσωτερικό του. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί με το νέο Galaxy S22 Ultra. Είναι προφανές ότι η προσθήκη του S Pen θα κάνει απαραίτητη την αύξηση του πλάτους του Samsung Galaxy S22 Ultra.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από τις φήμες είναι ότι το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 5000 mAh.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts