ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy Tab S7 και S7+ λαμβάνουν το Android 12 με One UI 4

, Samsung Galaxy Tab S7 και S7+ λαμβάνουν το Android 12 με One UI 4

, Samsung Galaxy Tab S7 και S7+ λαμβάνουν το Android 12 με One UI 4

Η Samsung ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τις ενημερώσεις στο Android 12 με One UI 4 σε διάφορες συσκευές της. Την αρχή έκανε η οικογένεια Galaxy S21 και τα πιο πρόσφατα foldables, ενώ ακολούθησαν οι οικογένειες Galaxy S20 και Note20 και το S10 φυσικά.

Και τώρα ήρθε η ώρα των tablet και συγκεκριμένα των Galaxy Tab S7 και S7+. Και οι δύο αυτές συσκευές λαμβάνουν το One UI 4 που βασίζεται στο Android 12 στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα: Αυστρία, Βαλτική, Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νοτιοανατολικά Ευρώπη, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή είναι μια πρωτόγνωρη τακτική για τη Samsung, καθώς συνήθως λανσάρει νέο λογισμικό σε μία ή μερικές χώρες πρώτα και στη συνέχεια προσθέτει σιγά-σιγά όλο και περισσότερες περιοχές με το πέρασμα των ημερών.

Αν επιθυμείτε την ενημέρωση στο Galaxy Tab S7 ή S7+ σας, ήρθε η στιγμή να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού και να πατήσετε Λήψη και εγκατάσταση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts