ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy Z Fold 3: Ίσως έχει μικρότερη εξωτερική οθόνη

Πιθανή μία μικρότερη εξωτερική οθόνη στο Samsung Galaxy Z Fold 3

Πιθανή μία μικρότερη εξωτερική οθόνη στο Samsung Galaxy Z Fold 3

H εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold 3 εκτιμάται ότι θα έχει μικρότερο μέγεθος από μοντέλο που θα αντικαταστήσει. Η φήμη αυτή έρχεται από την Ασία και κάνει λόγο για εξωτερική οθόνη που δεν θα ξεπερνά σε διαγώνιο τις 5.4 ίντσες.

Η ανάλυση της εξωτερικής οθόνης του Samsung Galaxy Z Fold 3 θα είναι στα 816×2260 pixels και στις 5.4 ίντσες. Όπως ήταν φυσικό, η φήμη αυτή ξεκίνησε μία σειρά συζητήσεων, με πολλούς να θεωρούν κάτι τέτοιο ανέφικτο και το ότι εδώ μάλλον έχει γίνει… τυπογραφικό λάθος και θα έπρεπε να μιλούμε για οθόνη 6.4 ιντσών και όχι 5.4.

Αναφορικά με την εσωτερική οθόνη εκτιμάται ότι θα είναι στις 7.7 ίντσες, ελαφρώς μεγαλύτερη από εκείνη με την οποία ήταν εξοπλισμένο το Samsung Galaxy Z Fold 2. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για ποιο λόγο να προχωρήσει η Samsung σε μείωση των διαστάσεων της εξωτερικής οθόνης, ειδικά σε μία εποχή που μαίνεται ο ανταγωνισμός για τις συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη.

Έχουμε ήδη δει προτάσεις όπως το Xiaomi Mi Mix Fold, αλλά και τις προτάσεις της Oppo για την κατηγορία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts