ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy Z Fold 3: Πούλησε σε ύψη ρεκόρ τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας

Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 3: Πούλησε σε ύψη ρεκόρ τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας

Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 3: Πούλησε σε ύψη ρεκόρ τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας

Η Samsung ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα κυκλοφορίας του Galaxy Z Fold 3 πούλησε περισσότερα foldables από ό,τι όλο το 2020. Το στοιχείο αυτό είναι ενδεικτικό της ανοδικής τάσης που παρουσιάζει η αγορά των foldables, μεταξύ άλλων.

Η καλή εμπορική πορεία του Samsung Galaxy Z Fold 3 επιβεβαιώνει το εγχείρημα της εταιρείας να μπει περισσότερο δυναμικά στην αγορά των foldables, παράδειγμα που φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές μέσα στο 2022. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Samsung, τον πρώτο μόνο μήνα κυκλοφορίας του Galaxy Z Fold 3, πουλήθηκαν περισσότερα foldables από εκείνα που είχαν πωληθεί σε ολόκληρο το 2020.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνουν τα δεδομένα της Samsung και αξίζει να αναφέρουμε εδώ είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός κατόχων κινητών άλλων εταιρειών επέλεξε να αφήσει το παλιό του κινητό και να το αντικαταστήσει με ένα Samsung Galaxy Z Flip 3, που φαίνεται ότι είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα μοντέλα για να κάνει κάποιος χρήστης την εισαγωγή του στον κόσμο των foldables.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts