ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

SANITEC A.B.E.E.: High-end επαγγελματικός εξοπλισμός μπάνιου

Η SANITEC εξελίσσεται σε έναν κόσμο που αλλάζει. Το ειδικό σχεδιαστικό τμήμα της υποστηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη νέων σχεδίων, πρωτοποριακών και καινοτόμων, για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών μεγάλων πελατών, όπως ξενοδοχειακές μονάδες και αρχιτεκτονικά γραφεία.

Νέες ιδέες καταργούν τις παραδοσιακές φόρμες και δίνουν στα προϊόντα της ποικίλες επιλογές χρήσης, τοποθέτησης και design.

Η ευελιξία στην παραγωγή, η προσεγμένη επιλογή πρώτων υλών αρίστης ποιότητας που προμηθεύεται από τις καλύτερες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες και η καινοτόμα τεχνολογία, που χρησιμοποιεί στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, έχουν ανεβάσει πολλά levels, την αμιγώς ελληνική βιομηχανία SANITEC Α.Β.Ε.Ε., στην προτίμηση των Ελλήνων ξενοδόχων.

Οι εντυπωσιακές σειρές της εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες, μοναδικές δημιουργίες.

Minispa και στυλάτοι νιπτήρες, προστίθενται στα δοκιμασμένα και πετυχημένα προϊόντα “hotel edition”. Σύμφωνα με την τάση της εποχής για wellness η SANITEC δημιουργεί νέα μοντέλα, όχι μόνο Mini Spa, αλλά και υδρομασάζ και καμπίνων, για ευεξία και ποιότητα στην καθημερινή ζωή.

Σταθερή παραμένει και η ζήτηση των επαναστατικών νιπτήρων Monobloc που έχουν πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των ξενοδόχων, χάρη στις πολλαπλές επιλογές σχεδιασμού τους, της εξαιρετικής εμφάνισής τους και της απαράμιλλης αντοχής τους.

Η νέα γραμμή παραγωγής της σε επιτραπέζιους νιπτήρες μπάνιου διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων, τη χρηστικότητα, την ομορφιά και την προσιτή τιμή τους. Οι επιτραπέζιοι νιπτήρες μπορούν να τοποθετηθούν παντού. Σε έπιπλα μπάνιου, σε ξύλινα ράφια, σε επιφάνειες από πέτρα, μάρμαρο ή γρανίτη και να αποτελέσουν κεντρικό κομμάτι του συνολικού design του χώρου, υπηρετώντας κάθε ελεύθερη και αυθεντικά πρωτότυπη δημιουργία.

H εταιρεία διαθέτει ειδικό Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης που επιλέγει και εφαρμόζει όλες τις υψηλές διαδικασίες παραγωγής, την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται και οι οποίες επιλέγονται και εισάγονται.

Όλες οι γραμμές παραγωγής ελέγχονται απολύτως σε όλα τα στάδιά τους, τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα για τις ιδιότητές τους και καλύπτονται από επίσημες εγγυήσεις.

Φέρουν την Ευρωπαϊκή Σήμανση CE σύμφωνα με τα ανάλογα πρότυπα της κάθε σειράς προϊόντων. Όλη η διαδικασία παραγωγής και ο έλεγχος των προϊόντων, είναι σε πλήρη εναρμόνιση με το Πρότυπο Διασφάλισης κατά ISO-9001:2015, πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό SWISS Approval International.

Η SANITEC με ένα ευρύτατο δίκτυο πωλήσεων καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ παράλληλα ο όγκος των εξαγόμενων προϊόντων της στα Βαλκάνια, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, είναι ιδιαίτερα αξιόλογος.

Το δυναμικό της πρόσωπο και τις εντυπωσιακές της δημιουργίες θα δείξει η SANITEC και φέτος, μέσα στο περίπτερό της στην XENIA 2023, στους επισκέπτες – ξενοδόχους, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και άλλους επαγγελματίες της φιλοξενίας.

 

The post SANITEC A.B.E.E.: High-end επαγγελματικός εξοπλισμός μπάνιου appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts