ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

SANITEC: “COMO” Mini Spa, άνετο, ανθεκτικό και πολυτελές

Το νέο μοντέλο “COMO” της σειράς των Mini Spa της Sanitec, υπερέχει για πολλούς λόγους. Οι πολύ πρακτικές διαστάσεις του το καθιστούν ιδανικό για ξενοδοχειακούς χώρους.

Η σειρά μοντέλων Mini Spa της SANITEC ABEE χαρίζουν εδώ και δεκαετίες την απόλυτη εμπειρία υδροθεραπείας, χαλάρωσης & ευεξίας προς τους πελάτες των ξενοδοχείων, που επενδύουν στο τρίπτυχο: πρακτικότητα, ιδιωτικότητα και πολυτέλεια.

Όλα τα μοντέλα κατασκευάζονται από πρώτες ύλες ειδικά επιλεγμένες για την υψηλή ποιότητά τους και την αντοχή τους για επαγγελματική χρήση. Η εταιρεία διαθέτει πληθώρα μοντέλων, σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις, κατάλληλα για κάθε χώρο, μικρότερο ή μεγάλο, σε ξενοδοχειακά καταλύματα και κέντρα ευεξίας.

ΜΟΝΤΕΛΟ “COMO”

Ένα καινούριο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην συλλογή των mini spa της SANITEC, το “COMO” ιδιαίτερης φιλοσοφίας, σχεδιασμού και λειτουργιών.

Το ισχυρό κέλυφος του spa από ακρυλικό φύλο poly-methyl-methacrylate, με διαστάσεις μήκους 165εκ και φάρδους 195εκ που προσφέρουν πραγματικά άπλετο χώρο για χρήση 2 ατόμων και χαμηλό ύψος 67εκ που δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα για εύκολη πρόσβαση και καθαρισμό.

Ο πλήρης εξοπλισμός του συμπεριλαμβάνει 46 τζετ, πλαϊνά για ένα ισχυρό υδρομασάζ και πυθμένα για ένα πιο ήπιο αερομασάζ. Επίσης, περιλαμβάνει θερμαντή νερού, αντλία διπλής ταχύτητας και φυσικά σύστημα όζοντος για την απολύμανση του νερού χωρίς χημικά. Έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, θερμομεικτική μπαταρία, δυο πλαϊνές λαβές χρηστών και συνοδεύεται από ανθυγρές αφαιρούμενες περιμετρικές μετώπες σε απομίμηση ξύλου.

Περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά πρακτικό μαξιλάρι που καταλαμβάνει όλο το φάρδος του mini spa, πολύ πρακτικό για την χαλάρωση των χρηστών κατά την υδροθεραπεία. Επίσης, μπορεί να διατεθεί και ειδικό κάλυμμα για την προστασία του minispa από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις καιρικές συνθήκες.

Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την SANITEC ABEE και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε εσωτερικούς αλλά και ημι-υπαίθριους χώρους, για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.

Όλα τα προϊόντα Mini Spa της SANITEC συνοδεύονται από τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις ποιότητας τόσο για το κέλυφος όσο και για τα ηλεκτρο-μηχανικά τους μέρη. Φέρουν δε την σφραγίδα ποιότητας CE και παράγονται υπό τις προδιαγραφές του ISO-9001:2015 περί διασφάλισης ποιότητας παραγωγής.

Ο συνεχής έλεγχος των α’ υλών και των διαδικασιών και σταδίων παραγωγής εξασφαλίζουν ένα προϊόν άριστο, που πληροί και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ξενοδόχων αλλά και των χρηστών του.

Όλα τα Mini Spa της SANITEC εξοπλίζουν μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων spa σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και το εξωτερικό.

The post SANITEC: “COMO” Mini Spa, άνετο, ανθεκτικό και πολυτελές appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr