LIFESTYLE

Soft swingers: Το ζευγάρι που απολαμβάνει γυμνές στιγμές με άλλους αλλά δεν το πάει ποτέ μέχρι τέλους

Ένα ζευγάρι 40άρηδων που λατρεύουν ο ένας τον άλλον, βρήκαν τον τρόπο να αναζωογονήσουν την σχέση τους και να απολαμβάνουν μια σεξουαλική ζωή καλύτερη από ποτέ, όπως οι ίδιοι δηλώνουν στη New York Post.

Ο Χανκ και η Κλειώ (τόσο αυτοί όσο και οι άλλοι soft-swappers που συμμετείχαν στο άρθρο ζήτησαν να αλλάξουν τα ονόματά τους για να προστατευτεί η ανωνυμία τους), λοιπόν, δηλώνουν soft swingers και αυτό που κάνουν είναι να απολαμβάνουν γυμνές στιγμές με άλλους σε δωμάτια ξενοδοχείων, χωρίς ποτέ να μην προχωράνε μέχρι τέλους.

«Δεν κάνουμε συνουσία αλλά όλα τα άλλα είναι καλά», δήλωσε η Κλειώ στην Post.

Τι είναι το «soft- swapping» ή «soft- swinging»

Νεαρό ζευγάρι στο κρεββάτι

Το «soft- swapping» ή «soft- swinging» είναι αρκετά ασυνήθιστο ώστε ακόμη και οι ειδικοί sexperts δεν ήταν υπερβολικά εξοικειωμένοι με το θέμα μέχρι που έγινε viral πριν λίγο καιρό στο TikTok και έφερε την προσοχή στον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

«Όλη η ομάδα ήταν οικεία μεταξύ τους», αποκάλυψε η μορμόνα influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Taylor Frankie Paul σε ένα livestream στο TikTok, αναφερόμενη στις ανορθόδοξες σχέσεις της ίδιας και του συζύγου της Τέιτ με άλλα ζευγάρια στη Γιούτα.

«Ο Τέιτ έχει φιληθεί με διάφορα κορίτσια και άλλα πράγματα, ενώ εγώ έχω φιληθεί με όλους τους συζύγους και το αντίστροφο», πρόσθεσε.

Ενώ η Πολ δήλωσε ότι το soft-swinging συνέβαλε στην καταστροφή του γάμου της με τον Τέιτ, οι ειδικοί λένε ότι η «εσωτερική» πρακτική μπορεί να είναι ένας ασφαλέστερος τρόπος για τα ζευγάρια να γίνουν kinky.

«Θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική μείωσης του κινδύνου, δεδομένου ότι επιτρέπει κάποιο βαθμό σεξουαλικής καινοτομίας χωρίς να παίρνει τόσο μεγάλο ρίσκο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και/ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη», δήλωσε ο Dr. Justin Lehmiller, οικοδεσπότης του «Sex and Psychology Podcast», στην The Post.   

Όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της Ντόνα, μιας 40χρονης διαζευγμένης από το Queens, η οποία απολαμβάνει τη σκηνή του σεξ-πάρτι, αλλά κάνει soft swaps για να αποφύγει τους κινδύνους που συνεπάγεται το να το πάει κανείς μέχρι τέλους.   

«Αυτή τη στιγμή φρικάρω με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και εύχομαι οι άνθρωποι να είχαν κάρτες σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως οι κάρτες COVID», δήλωσε η Ντόνα στην Post. Είπε ότι η πρακτική αυτή της επιτρέπει να «απολαμβάνει» τους άλλους με έναν τρόπο που είναι πιο «άνετος» για εκείνη. 

Η πρώτη επαφή του Χανκ και της Κλειώ με το «soft swapping»

Νεαρό ζευγάρι στο δωμάτιο

Η πρώτη επαφή του Χανκ και της Κλειώ με το «soft swapping» ξεκίνησε γύρω στο 2018. Κατά τη διάρκεια κοκτέιλ με φίλες σε διακοπές στην Καραϊβική, η Κλειώ μοιράστηκε πόσο πολύ είχε απολαύσει τις περιστασιακές ομαδικές εμπειρίες στο κολέγιο. Τώρα που ήταν παντρεμένη, ένιωθε ότι αυτό δεν αποτελούσε πλέον επιλογή.

Μια φίλη αμφισβήτησε τον τρόπο σκέψης της, οπότε η Κλειώ αποφάσισε να θέσει το θέμα στον Χανκ. Εκείνος αρχικά δεν ήταν καθόλου θετικός. Αλλά η γνώμη του άλλαξε γρήγορα όταν «φτιάχτηκε πολύ» συμπληρώνοντας αιτήσεις για τα σεξ κλαμπ της Νέας Υόρκης Chemistry και Hacienda. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε να απολαμβάνει τη συντροφιά γυμνών αγνώστων, αν και με περιορισμούς. 

«Ο κανόνας μας “do-or-die” [είναι]: Κάνουμε τα πάντα μαζί στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Χανκ.  

Τα πλεονεκτήματα του soft swinging για τις γυναίκες

Νεαρό ζευγάρι στο κρεββάτι

Η Κλειώ από την πλευρά της λέει ότι το soft-swapping μοιάζει σαν έναν πιο «φεμινιστικό» τρόπο για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις της, αφού δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στο να «σκέφτεται την ευχαρίστηση του άντρα», αλλά μάλλον γίνεται ένας τρόπος για να ικανοποιήσει μια «ανάγκη να την αγγίξουν αλλά και να διεγερθεί ψυχολογικά». 

«Ένα άλλο πλεονέκτημα του soft swinging για τις γυναίκες είναι ότι έχουμε τόσα πολλά μέρη που νιώθουμε ωραία όταν μας αγγίζουν και ρεαλιστικά ένα άτομο δεν μπορεί να φτάσει σε όλα αυτά ταυτόχρονα», δήλωσε η Κλειώ.

Πώς επηρεάζεται η σχέση του ζευγαριού από το soft swinging

Νεαρό ζευγάρι στο δωμάτιο

Μετά το πρώτο τους ταξίδι στο sex party Chemistry που εδρεύει στο Μπρούκλιν, η Κλειώ και ο Χανκ επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους τις πρώτες πρωινές ώρες και αμέσως ξέσπασαν σε καβγάδες στο δρόμο. 

Διαφωνούσαν για το αν κάποιος από τους δύο είχε διασκεδάσει εκείνο το βράδυ, ή ποιος είχε διασκεδάσει περισσότερο, πριν αποσυρθούν στη σουίτα τους για να απολαύσουν άλλη μια ώρα υπέροχου σεξ μαζί. 

«Ήμασταν απλά εξαντλημένοι», είπε ο Χανκ. «Ήταν μια μεγάλη πλημμύρα συναισθημάτων, αλλά δεν θα έλεγα ότι η ζήλια παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό», επέμεινε.    

NEWSBEAST Source

Related Posts