ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Sony Vision-S: Ένα πανέμορφο ηλεκτρικό concept αυτοκίνητο

Το Sony Vision-S concept εμφανίζεται σε teaser βίντεο, με την εταιρεία να εξακολουθεί να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να βγάλει ένα μοντέλο παραγωγής. Αυτό από μόνο του σηκώνει πολλά ερωτηματικά, αλλά η Sony δηλώνει ότι με το όχημα αυτό δοκιμάζει πολλές τεχνολογίες.

Το Sony Vision-S είχε κάνει την πρώτη του εμφάνισή στην έκθεση CES το 2020, αλλά η ανάπτυξή του δεν έχει σταματήσει από τότε. Το τελευταίο βίντεο δείχνει ότι η Sony δεν έχει κατασκευάζει μόνο ένα πρωτότυπο, καθώς βλέπουμε δύο μαζί να τρέχουν στην πίστα δοκιμών.

H Sony μας δείχνει το Vision-S που δεν προτίθεται να πουλήσει

H Sony μας δείχνει το Vision-S που δεν προτίθεται να πουλήσει

Η κατασκευή του ηλεκτρικού οχήματος γίνεται από την εταιρεία Magna, η οποία δηλώνει ότι μπορεί να αναλάβει την γραμμή παραγωγής για λογαριασμό τρίτων που θέλουν να μπουν στην ηλεκτροκίνηση. Το αν έχει λάβει μία τέτοια παραγγελία από τη Sony παραμένει μυστήριο, αλλά η αποκάλυψη ότι υπάρχουν δύο πρωτότυπα είναι λίγο… ύποπτη.

Το τι ακριβώς θέλει να κάνει η Sony με το Vision-S είναι θέμα αρκετών σεναρίων και ας δηλώνει η εταιρεία ότι ο σκοπός της είναι να δοκιμάσει νέες τεχνολογίες στο εν λόγω όχημα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG