ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Spotify Hi-Fi: Το καλό πράγμα, αργεί να… ακουστεί!

Spotify, Spotify Hi-Fi: Το καλό πράγμα, αργεί να… ακουστεί!

Spotify, Spotify Hi-Fi: Το καλό πράγμα, αργεί να… ακουστεί!

Δυστυχώς, οι φίλοι της υψηλής πιστότητας του ήχου θα χρειαστεί να περιμένουν, άγνωστο για πόσο, για το Spotify Hi-Fi. H υπηρεσία music streaming δεν έδωσε καν ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε ακριβώς θα λανσάρει την εν λόγω υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες πληροφορίες για το Spotify Hi-Fi είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν από τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου, αλλά από τότε δεν υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα μπορούσε να δοθεί στους συνδρομητές του Spotify η δυνατότητα να ακούν σε υψηλότερη ποιότητα τη μουσική τους.

Η διαμαρτυρία είναι έντονη από τους συνδρομητές του Spotify που έχουν σημειώσει ότι άλλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες προσφέρουν τέτοιες δυνατότητες, χωρίς, να μπορούν να πάρουν παρόμοια υπηρεσία από το Spotify. H πλατφόρμα είχε υποσχεθεί ότι η Hi-Fi έκδοση θα ήταν διαθέσιμη πριν από το τέλος του 2021, αλλά τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα το προσφέρει.

Η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Spotify Premium με ελαφρώς αυξημένο κόστος.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts