ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TeamViewer Meeting: Συναντήσεις, κρυπτογραφημένα video και διοργάνωση συσκέψεων

TeamViewer Meeting

Η TeamViewer ανακοινώνει την ενσωμάτωση της βελτιωμένης εφαρμογής TeamViewer Meeting για συναντήσεις με ένα κλικ απευθείας από την υπάρχουσα εφαρμογή TeamViewer. Η εφαρμογή TeamViewer Meeting – μετονομάστηκε πρόσφατα από blizz – προστίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες της TeamViewer, προσφέροντας όλα τα οφέλη μιας σύγχρονης τηλεδιάσκεψης και διαδικτυακής συνάντησης παρέχοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Η ενσωματωμένη εφαρμογή TeamViewer meeting είναι πλήρως συμβατή και επιτρέπει κρυπτογραφημένες συναντήσεις VoIP iOS ή Android σε κινητές συσκευές, κάτι που είναι πλέον δυνατό για όλους τους χρήστες TeamViewer. Πρόσθετες λειτουργίες είναι άμεσες συναντήσεις απευθείας από τη λίστα επαφών, βίντεο ποιότητας HD, κοινή χρήση οθόνης 4k πολλαπλών οθονών, ενοποίηση του Outlook, εγγραφές συσκέψεων και δυνατότητα κλειδώματος συσκέψεων καθώς και προστασία με κωδικούς πρόσβασης για την περαιτέρω αύξηση του απορρήτου Για τους συνδρομητές, το TeamViewer Meeting προσφέρει επίσης αριθμούς κλήσης τηλεφώνου που μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν από τον κεντρικό υπολογιστή.

Η νέα εφαρμογή είναι προσβάσιμη απευθείας στον πελάτη TeamViewer χωρίς περαιτέρω εγκατάσταση για όλους τους μη εμπορικούς χρήστες TeamViewer, καθώς και για πελάτες που πληρώνουν όλα τα προγράμματα συνδρομής (οι συνδρομές απομακρυσμένης πρόσβασης θα ακολουθήσουν σύντομα).

Για μη εμπορικούς χρήστες, οι συμμετέχοντες θα περιορίζονται σε πέντε, ενώ οι πελάτες που πληρώνουν θα μπορούν να φιλοξενούν συναντήσεις με έως και δέκα συμμετέχοντες. Τα προαιρετικά πακέτα επιτρέπουν στους χρήστες να επεκτείνουν το μέγεθος των συσκέψεων 50, 100 ή 300 συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News και πατήστε αστεράκι για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts