ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Teleperformance Greece: Μεταφέρει το μήνυμα της πρόληψης, ενάντια στον καρκίνο του μαστού (pics)

Η Teleperformance Greece, στο πλαίσιο του στρατηγικού της προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και μεταδίδει στους 12.000 εργαζόμενους της αλλά και στο ευρύ κοινό το μήνυμα της πρόληψης, με μια σειρά δράσεων που ενισχύουν την ψυχική και σωματική υγεία.

Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης.

Στο κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της Teleperformance Greece για τον Οκτώβριο, αντανακλάται η φιλοσοφία ολόκληρης της εταιρείας. Αλληλεγγύη, αλληλοκατανόηση και στήριξη στον διπλανό μας, μέσα από καθημερινές πράξεις και συμβολικές κινήσεις, οι οποίες κάνουν τη διαφορά.

Τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού η εταιρεία στέκεται στο πλευρό των γυναικών-μαχητριών, συμμετέχοντας για 6η συνεχή χρονιά στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Race for the Cure, ως Χορηγός Εθελοντών. Έναν αγώνα-θεσμό που τιμά τους αγωνιστές της ζωής, μεταδίδει μηνύματα αισιοδοξίας, δύναμης και ενότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.


Οι εργαζόμενοι της Teleperformance Greece «ντύθηκαν» στα ροζ και έτρεξαν στον αγώνα στηρίζοντας τη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής». Για τον εντυπωσιακό αριθμό των συμμετεχόντων της, η ομάδα της Teleperformance Greece αναγνωρίστηκε ως μια εκ των 10 μεγαλύτερων που έλαβαν μέρος στον 15ο Greece Race for the Cure.

Επιπλέον, η Teleperformance Greece στηρίζοντας έμπρακτα την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, θέτει για 3η συνεχή χρονιά σε λειτουργία το σημαντικό πρόγραμμα προσφοράς 1.000 δωρεάν υπερήχων μαστού. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Παράλληλα, η εταιρεία στέκεται έμπρακτα και στο πλευρό των υπαλλήλων της, προσφέροντας και φέτος σε όλες τις γυναίκες της εταιρείας δωρεάν υπέρηχο μαστού.

Σε δήλωσή της η Charlotte Foucteau, CEO της Teleperformance Greece, ανέφερε: «Στην Teleperformance, έχουμε ως αρχή να προάγουμε ισότιμες ευκαιρίες για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, επιδιώκοντας ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον για όλους. Σε αυτό το πνεύμα, είμαστε και φέτος δίπλα στις γυναίκες-μαχήτριες του καρκίνου του μαστού, όχι μόνο μεταδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και προσφέροντας έμπρακτη υποστήριξη. Πιστεύουμε στη δύναμη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με κάθε δράση μας επιδιώκουμε να αφήνουμε ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.».

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts