ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TikTok: Ενεργοποιεί νέα ρύθμιση για τους εθισμένους

Με τη νέα ρύθμιση θα επιτρέπεται πλέον στους χρήστες να ορίζουν διαλείμματα μόλις συμπληρωθεί το επιλεγμένο ημερήσιο όριο συνεχόμενης χρήσης

Οι «εθισμένοι» χρήστες του TikTok θα μπορούν πλέον να έχουν οι ίδιοι «στα χέρια τους» τον έλεγχο του χρόνου παραμονής τους στην εφαρμογή.

Έτσι, με τη νέα ρύθμιση θα επιτρέπεται πλέον στους χρήστες να ορίζουν διαλείμματα μόλις συμπληρωθεί το επιλεγμένο ημερήσιο όριο συνεχόμενης χρήσης.

Βάσει όσων ανακοίνωσε η εταιρεία, οι νέες ρυθμίσεις χρόνου παραμονής στην οθόνη, αναμένεται να λανσαριστούν άμεσα.

Θα βλέπουν μπροστά τους τα στοιχεία χρήσης – Στόχος το να κινητοποιούνται

Ένας νέος πίνακας ελέγχου θα παρέχει επιπλέον σχόλια στους χρήστες του TikTok σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στην εφαρμογή, πόσο συχνά την ανοίγουν – αλλά και μια ανάλυση της ημερήσιας και νυχτερινής χρήσης που κάνουν. Στόχος, να επηρεάζονται και να αλλάξουν, ιδανικά, συνήθειες.

Να σημειωθεί ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ισχυρό κίνητρο να προσφέρουν τα δικά τους στοιχεία ελέγχου χρόνου οθόνης, ώστε οι χρήστες να μην κάνουν χρήση της γνωστότερης ενεργοποίησης των αυστηρότερων ελέγχων που είναι ενσωματωμένοι τόσο στις πλατφόρμες των smartphone iOS, όσο και σε Android.

Διαβάστε επίσης:

Άνοδος για το ρούβλι: Πώς το πρώτο «θύμα» του πολέμου στην Ουκρανία σώζει την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας

ΕΚΤ: Τα «γεράκια» παίρνουν το πάνω χέρι για τα επιτόκια

Συνεχίζεται το sell off στα ομόλογα – Στο 4,3% το ελληνικό 10ετές, σε υψηλό οκτώ ετών το γερμανικό

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts