ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Asus RoG Phone 5 πηγαίνει ΗΠΑ με τιμή 1.000 δολάρια

To Asus RoG Phone 5 πηγαίνει ΗΠΑ με τιμή στα 1000 δολάρια

To Asus RoG Phone 5 πηγαίνει ΗΠΑ με τιμή στα 1000 δολάρια

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Asus RoG Phone 5 στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, με τσιμπημένη τιμή και gaming χαρακτηριστικά. Το νέο smartphone της Asus απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό, ζητώντας σχεδόν 1000 δολάρια από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Asus RoG Phone 5 είναι ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888 Plus, ο οποίος συνοδεύεται από μία οθόνη που έχει συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 144 Hz, κάτι που θα εκτιμήσουν όσοι ασχολούνται με mobile gaming εφαρμογές. Στην τιμή των 1000 δολαρίων προσφέρεται η βασική έκδοση του Asus RoG Phone 5, με 16 GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.

Θα υπάρχει και μία έκδοση Ultimate, σε άλλη τιμή, η οποία θα έχει οθόνη OLED. Ένα αξεσουάρ που πωλείται μαζί με το Asus RoG Phone 5 είναι το AeroActive Cooler 5, το οποίο κοστίζει 70 δολάρια και επιτρέπει την καλύτερη ψύξη του smartphone. Είναι εφικτό να συνδυαστεί με το RoG Kunai 3 gamepad που πωλείται μαζί με το τηλέφωνο για 40 δολάρια στις ΗΠΑ, ή μόνο του στα 150 δολάρια. Με το αξεσουάρ αυτό το RoG Phone 5 θυμίζει έντονα ένα Nintendo Switch.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts