ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Google Fuchsia OS έρχεται στον πραγματικό κόσμο

To Google Fuchsia OS έρχεται στον πραγματικό κόσμο

To Google Fuchsia OS έρχεται στον πραγματικό κόσμο

Μετά από αρκετή ανάπτυξη, το Fuchsia OS, το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, μπαίνει στον κόσμο του Internet of Things. H πρώτη από τις Google συσκευές που θα το πάρει είναι το Nest Hub, μέσα από ένα update.

Μέχρι σήμερα, οι συσκευές Nest Hub της Google, στοιχείο του βασικού εξοπλισμού ενός smart home, έτρεχαν μία εκδοχή του Linux, το Cast OS, αλλά τώρα η Google περνά σε όλες τις συσκευές αυτές που είχαν παρουσιαστεί το 2018, το νέο της λειτουργικό σύστημα, το Fuchsia OS.

H συζήτηση για το Fuchsia OS είχε ξεκινήσει από το 2016, αλλά δεν είχε εμφανιστεί κάποια beta έκδοση. Τώρα, η Google δηλώνει έτοιμη να εξοπλίσει με αυτό τις συσκευές που ανήκουν στο Internet of Things.

Στην περίπτωση του Nest Hub, ο τελικός χρήστης δεν θα μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μετά το τελευταίο update, αλλά θεωρείται ότι το νέο λειτουργικό είναι πιο φιλικό και εύχρηστο, ενώ σταδιακά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες συσκευές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts