ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Google Pixel foldable θα έχει κάμερα από το Pixel 5

To Google Pixel foldable θα έχει κάμερα από το Pixel 5

To Google Pixel foldable θα έχει κάμερα από το Pixel 5

Οι φήμες θέλουν το foldable smartphone της σειράς Google Pixel να έχει υποδεέστερη κάμερα σε σχέση με το Pixel 6. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το νέο foldable θα έχει κύρια κάμερα στα 12.2 Megapixel, όπως συνέβαινε στο Google Pixel 5.

Το στοιχείο αυτό σημαίνει ότι στην foldable εκδοχή του Google Pixel δεν θα έχουμε τον εξοπλισμό που συναντάμε στα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro, άρα θα πρέπει να περιμένουμε και υποδεέστερες επιδόσεις στους τομείς του imaging. Ο αισθητήρας εκτιμάται ότι θα είναι ο IMX363 της Sony και όχι ο GN1 των 50 Megapixel.

O ευρυγώνιος φακός του Google Pixel Foldable θα είναι εφοδιασμένος με έναν ακόμα αισθητήρα της Sony, συγκεκριμένα τον IMX386, χωρίς να δίνονται ακόμα κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Για τις selfies αναμένεται να χρησιμοποιούνται δύο φακοί στα 8 Megapixel με τον αισθητήρα IMX355.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του εντός του 2022, με λειτουργικό σύστημα το Android 12L, το οποίο είναι μια ειδική έκδοση του για tablets και foldables. To χρονοδιάγραμμα για αυτό είναι για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts