UNCATEGORIZED ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

To GTP-Greek Travel Pages συμμετέχει στην τουριστική έκθεση 100% Hotel Show

Το Greek Travel Pages (GTP) θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση του 100% Hotel Show, που θα λάβει χώρα στις 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα στελέχη του GTP θα βρίσκονται στην έκθεση για να συναντήσουν συνεργάτες, συνάδελφους και φίλους και να τους ενημερώσουν για τα νέα δεδομένα του μέσου, καθώς και να εξετάσουν νέες δυνατότητες συνεργασίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα κανάλια ενημέρωσης και προβολής του GTP, τις νέες ενότητες και υπηρεσίες, καθώς και τα σχέδια του GTP για την B2B και B2C τουριστική αγορά.

Η ομάδα του GTP θα βρίσκεται στο περίπτερο B44 στην ενότητα Services & Technology.

45 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά

Με περισσότερα από 45 χρόνια δραστηριότητας, το GTP διαθέτει βαθιά γνώση της τουριστικής αγοράς. Οι υπηρεσίες που παρέχει, μπορούν να εξασφαλίσουν σε κάθε μέλος της τουριστικής κοινότητας έντονη παρουσία και δικτύωση.

Στόχος του GTP είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, προωθώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Μέσω των δυνατοτήτων δικτύωσης που παρέχει, προωθεί και διευκολύνει την δημιουργία δεσμών μεταξύ επιχειρήσεων, επιχειρηματιών και θεσμικών οργάνων.

Το GTP προσφέρει:

 • Λύσεις για τον Ξενοδόχο
  – Εξειδικευμένες υπηρεσίες για την καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή και προώθηση
  – Εργαλεία marketing για στόχευση στην τουριστική αγορά εν γένει, αλλά και σε επιλεγμένα κοινά
  – Δυνατότητα προβολής τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εργαλείων.
 • Ταξιδιωτικές προσφορές
  Το GTP Traveloffers αποτελεί ένα κανάλι για τη διάχυση ταξιδιωτικών προσφορών από τουριστικούς επαγγελματίες στην Ελλάδα. Απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή και παρέχει έγκυρες πληροφορίες για επίκαιρες και αποκλειστικές προσφορές σε ξενοδοχεία, διακοπές, αεροπορικά εισιτήρια, κρουαζιέρες και λοιπές υπηρεσίες για τουρίστες.
 • Ειδησεογραφία
  Το GTP Headlines είναι ένα διεθνές τουριστικό ειδησεογραφικό portal. H έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα του δημοσιεύει όλες τις ειδήσεις αναφορικά με τον τουρισμό και τις τελευταίες εξελίξεις, σε καθημερινή βάση, προσφέροντας στο κοινό τη γνώση, την τεχνογνωσία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να κατανοεί την ελληνική τουριστική αγορά και να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.
 • Χρήσιμη πληροφόρηση
  – Ο έντυπος οδηγός του Greek Travel Pages αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο κάθε επαγγελματία του τουρισμού από το 1975. Περιλαμβάνει χρήσιμες και ακριβείς πληροφορίες για τουριστικές επιχειρήσεις, όπως: αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, γραφεία ταξιδίων, καταλύματα, οργανισμοί, ενώσεις, κλπ.
  -Το www.gtp.gr είναι η κορυφαία πηγή πληροφόρησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Προσβάσιμο από όλους, διαθέτει πλήθος πληροφοριών για τον προορισμό Ελλάδα και για το μεγαλύτερο μέρος των τουριστικών επιχειρήσεων.
 • Ευκαιρίες καριέρας
  Το GTP Careers in Tourism παρέχει καθημερινή ενημέρωση σχετικά με νέες θέσεις εργασίας, από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα. Εκτός της δημοσίευσης αγγελιών εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, δίνεται επίσης η δυνατότητα επιλογής υποψηφίων από τη βάση βιογραφικών.
 • GTP Direct e-mail
  Το GTP Direct E-mail είναι το απαραίτητο εργαλείο κάθε επαγγελματία, για άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση της τουριστικής αγοράς. Τιμοκατάλογοι, προσφορές, έκτακτες ενημερώσεις που αφορούν τον τουρισμό κ.α., φτάνουν στο e-mail των επαγγελματιών άμεσα, αξιόπιστα και με μεγάλο ποσοστό αναγνωσιμότητας.

Η ομάδα του GTP θα βρίσκεται στο περίπτερο B44 στην ενότητα Services & Technology.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μέσω e-mail στο sales@gtp.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210 3247511, ή μεσω της ιστοσελίδας της έκθεσης εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece. ΠΗΓΗ GTP

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *