ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Huawei P50 δεν θα κυκλοφορήσει με φορτιστή, αλλά γιατί;

Γιατί θέλει η Huawei να φέρει το P50 χωρίς φορτιστή;

Γιατί θέλει η Huawei να φέρει το P50 χωρίς φορτιστή;

Το Huawei P50 αναμένεται να είναι ένα ακόμα high end smartphone που θα έρθει στην αγορά χωρίς φορτιστή στη συσκευασία του. Οι λόγοι για τους οποίους οδηγείται σε αυτή την κίνηση η Huawei είναι διαφορετικοί από ό,τι πιστεύουμε.

Το επερχόμενο Huawei P50 αναμένεται να έχει μία συσκευασία ούτε με τα απολύτως απαραίτητα μέσα, καθώς και εδώ ο φορτιστής θα λάμπει διά της απουσίας του. Το θέμα είναι ότι οι λόγοι που οδηγούν την Huawei σε αυτή την απόφαση είναι διαφορετικοί από τους λόγους για τους οποίους το πράττουν άλλοι κατασκευαστές όπως η Apple, η Samsung και η Xiaomi.

Οι λόγοι εδώ δεν είναι η μείωση του βάρους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μεταφοράς των συσκευών στην αγορά. Η Huawei φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους περιορισμούς στην αμερικανική αγορά, ενώ αντίστοιχα η παγκόσμια κρίση των επεξεργαστών φαίνεται ότι επηρεάζει και την κατασκευή των φορτιστών, με το Huawei P50 να είναι ένα από τα θύματα αυτής της κρίσης.

Πάντως, οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι η Huawei θα συνεχίσει να πουλά ξεχωριστά αξεσουάρ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται, φυσικά και οι φορτιστές…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts