ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

To Mediterranean Yacht Show επιστρέφει στο λιμάνι του Ναυπλίου

Το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επανέρχεται και πάλι για την 7η διοργάνωσή του από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, έρχεται και πάλι στη θάλασσα από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022.

Έπειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας στην οποία ο κλάδος του yachting έπλεε σε “αχαρτογράφητα νερά” και μετά από δύο χρόνια απουσίας, με τα πρώτα σημάδια σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα να είναι πλέον εμφανή, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επανέρχεται και πάλι στο λιμάνι του Ναυπλίου για την 7η διοργάνωσή του από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022, όπως ανακοίνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού.

Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί μια Β2Β έκθεση που φέρνει κοντά charter brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν. Την ίδια στιγμή συνθέτει μια μοναδική ευκαιρία για διασύνδεση μεταξύ επαγγελματιών του χώρου σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το ΜEDYS 2019 διήρκεσε 5 ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, με εγγεγραμμένα 102 επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα

Γονικές παροχές: Πότε «τσιμπά» η εφορία τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

1 Hotels: Μία ακόμη 5άστερη άφιξη με 178 «branded» κατοικίες στην Ελλάδα – Συνεργασία με Mirum στην Κρήτη

«Έκρηξη» κρουσμάτων στους 18-24 λόγω… πάρτι – Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts