ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Nintendo Switch θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα PS5 και Xbox Series X και το 2021;

To Nintendo Switch θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα PS5 και Xbox Series X και το 2021;

Φαίνεται πως το Nintendo Switch θα θριαμβεύσει σε πωλήσεις για ακόμη μία χρονιά, ξεπερνώντας τα PS5 και Xbox Series X. Τρεις αναλυτές από τις εταιρείες αναλύσεων NPD Group, Kantan Games και Ampere Analysis μίλησαν στην ιστοσελίδα Gamesundustry για την πορεία των πωλήσεων των κονσόλων το 2021.

Οι τρεις αναλυτές πιστεύουν ότι για ακόμη μία χρονιά το Nintendo Switch θα είναι η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις, παρά την κυκλοφορία των next-gen PS5 και Xbox Series X / S. Ο Mat Piscatella του NPD Group πιστεύει πως τα νέα παιχνίδια αλλά και το promotion θα είναι η κινητήριος δύναμη του Nintendo Switch για το 2021, χωρίς να κυκλοφορήσει κάποια νέα κονσόλα.

Από την άλλη ο Dr. Serkan Toto της Kantan Games πιστεύει πως πέραν των παιχνιδιών, θα δούμε και μία αναβάθμιση του hardware, που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις. Στην ύπαρξη νέου Nintendo Switch πιστεύει και ο Harding-Rolls της Ampere Analysis, κάνοντας πρόβλεψη για περίπου 24 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ τα PS5, Xbox Series X και Series S μαζί θα φτάσουν τα 25 εκατομμύρια.

Η κονσόλα της Nintendo είναι η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις για το 2020, με το μειωμένο ενδιαφέρον για τα Xbox One και PS4, τις ελλείψεις των Xbox Series X και PS5, αλλά και παιχνίδια που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού, όπως το Animal Crossing. Μένει να δούμε αν όντως η επιτυχημένη κονσόλα της εταιρείας καταφέρει όντως να ξεπεράσει τους αντιπάλους της.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις το 2021;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts