ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Top 10 πιο δημοφιλή torrent sites στις αρχές του 2021

Ξεκινώντας η νέα χρονιά ρίχνουμε μια ματιά στους πιο δημοφιλείς ιστότοπους torrent στις αρχές του 2021. Το Pirate Bay αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια προβλήματα όμως παραμένει το αγαπημένο μεταξύ των χρηστών torrent, κερδίζοντας τα YTS και 1337x. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο αριθμός των δημοφιλών ιστότοπων torrent στα αγγλικά έχει μειωθεί, ενώ οι ιστότοποι σε άλλες γλώσσες έχουν αυξηθεί για παράδειγμα οι Rutracker.org, Rutor.info, Yggtorrent.si, Etoland.co.kr, Nnnmclub.to, Dytt8.net και Torrentdia.com.

Η ετήσια λίστα δημοφιλών ιστότοπων torrent φέτος περιλαμβάνει και δύο νεοεισερχόμενους, το TorrentGalaxy και το Zooqle. Αυτά αντικαθιστούν το Torrentz2 και το Tamilrockers, τα οποία και τα δύο έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των δέκα κορυφαίων torrent sites στην αρχή του νέου έτους. Η λίστα δημιουργήθηκε για να παρακολουθείτε τη δημοτικότητα αυτών των ιστότοπων με την πάροδο του χρόνου. Δεν συνιστούμε τη χρήση αυτών των ιστότοπων. Μερικοί είναι γνωστό ότι συνδέονται με πειρατικό περιεχόμενο και κακόβουλες διαφημίσεις.

Top 10 Torrent sites 2021
  1. The Pirate Bay
  2. YTS.mx
  3. 1337x
  4. NYAA.si
  5. RARBG
  6. FitGirl Repacks
  7. LimeTorrents
  8. EZTV.re
  9. TorrentGalaxy
  10. Zooqle

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts