ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI Αυστρίας: Η Αττάλεια στην κορυφή των προτιμήσεων των Αυστριακών το φετινό καλοκαίρι | Ο προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις

Με την επιθυμία των Αυστριακών να ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι να παραμένει αμείωτη, η Αττάλεια βρίσκεται στην κορυφή των προορισμών της TUI Αυστρίας με τις περισσότερες κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022.

Οι πελάτες του tour operator μπορούν να ταξιδεύουν στον τουρκικό προορισμό αρκετές φορές την ημέρα από τη Βιέννη με τις Austrian Airlines, Sunexpress, Corendon, Pegasus και Turkish Airlines. Δύο φορές την εβδομάδα υπάρχει πτήση από το Σάλτσμπουργκ, το Γκρατς και το Λιντς. Επίσης, από τη Βουδαπέστη υπάρχει καθημερινή πτήση με την Sunexpress και κάθε Δευτέρα υπάρχει απευθείας πτήση προς το Ντάλαμαν.

Παράλληλα, οι Αυστριακοί ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από πάνω από 1.700 ξενοδοχεία στην περιοχή, ενώ με την οικογενειακή προσφορά της TUI, τα παιδιά μπορούν τώρα να εξοικονομήσουν έως και 100% από τη διαμονή τους, υπό την προϋπόθεση η κράτηση να γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

“Είμαστε ευτυχείς που η Τουρκία είναι και φέτος ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για τους επισκέπτες της TUI”, λέει ο David Szabo, Head of Operations στην TUI Austria. “Η Αττάλεια είναι αυτή τη στιγμή ο καλοκαιρινός μας προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις, με τον Ιούλιο να είναι ο πιο δημοφιλής μήνας ταξιδιού, καθώς πάνω από το ένα τρίτο όλων όσοι έχουν κάνει κράτηση για το φετινό καλοκαίρι έχουν επιλέξει αυτόν τον μήνα”, πρόσθεσε ο κ. Szabo, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να κάνουν άμεσα κράτηση για να εξασφαλίσουν καλύτερες θέσεις και ώρες πτήσεων.

Τα κορυφαία ξενοδοχεία της TUI στην περιοχή της Αττάλειας

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI στην Αττάλεια και γύρω από αυτήν περιλαμβάνουν το νέο φιλικό προς τα παιδιά TUI MAGIC LIFE Belek, με το μεγάλο υδάτινο πάρκο του να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Το TUI MAGIC LIFE Masmavi 4 αστέρων είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην τουρκική Ριβιέρα μεταξύ των επισκεπτών της TUI. Ενώ, με ποσοστό προτίμησης 99%, το 5 αστέρων Blue Waters Club θεωρείται ο ιδανικός προορισμός διακοπών από τους επισκέπτες της TUI.

Το κόστος διακοπών στο συγκρότημα, για μία εβδομάδα, στις 6 Ιουλίου 2022, ξεκινάει από 1.459 ευρώ το άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο με all-inclusive διαμονή και πτήση από τη Βιέννη. Το αντίστοιχο κόστος για τα παιδιά ξεκινάει από 439 ευρώ.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts