ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI Σουηδίας: Αύξηση θέσεων σε τρεις ελληνικούς προορισμούς για το Καλοκαίρι 2024

Διευρύνοντας τη συνεργασία της με τη δανέζικη αεροπορική εταιρία Jettime, η TUI Σουηδίας αυξάνει τη χωρητικότητα στις πτήσεις της προς την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω για το καλοκαίρι του 2024, από περιφερειακά αεροδρόμια της βόρειας Σουηδίας και της Φιλανδίας, καθώς και από το αεροδρόμιο Αρλάντα της Στοκχόλμης, κατά την υψηλή καλοκαιρινή περίοδο και τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικότερα, οι συνδέσεις με τα τρία ελληνικά νησιά θα προσφέρονται από τα κάτωθι αεροδρόμια:

Halmstad: Κρήτη, Κως, Ρόδος
Jönköping: Κως, Ρόδος
Kalmar: Κως, Ρόδος
Karlstad: Κρήτη, Κως, Ρόδος
Luleå: Κως
Malmö: Κως, Ρόδος
Norrköping: Κως
Skellefteå: Κρήτη, Κως
Växjö: Κως
Umeå: Κως
Örebro: Κως

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός και η Jettime έχουν πολυετή συνεργασία, με την TUI να χρησιμοποιεί ένα  Boeing 737-800 της Jettime στο πρόγραμμα πτήσεων τσάρτερ της, ενώ από τον Απρίλιο του 2024, ο ταξιδιωτικός πράκτορας επεκτείνει τη συμφωνία ναύλωσης με ένα ακόμη 737-800 της Jettime.

“Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να επεκτείνουμε τη χωρητικότητά μας σε στρατηγικά σημαντικά δρομολόγια, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ακόμη ευρύτερο κι ελκυστικό πρόγραμμα”, λέει ο Tommy Serban, εμπορικός διευθυντής της TUI.

“Η TUI πραγματοποιεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στο πρόγραμμά της από τα περιφερειακά αεροδρόμια, το επόμενο καλοκαίρι. Σε ορισμένα αεροδρόμια, όπως το Luleå, το Umeå και το Malmö, ο tour operator επεκτείνει τις συνδέσεις του με 6 ή και 7 νέους προορισμούς και η διευρυμένη συνεργασία με την Jettime είναι ένας παράγοντας που ευνοεί αυτή την επένδυση”, αναφέρει ο tour operator.

Σύμφωνα με τον κ. Serban, το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα της TUI δίνει στους πελάτες της μεγαλύτερη ελευθερία  κατά την επιλογή προορισμού. “Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν να ταξιδεύουν από το τοπικό τους αεροδρόμιο και με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μια επιπλέον ευκολία και υπηρεσίες που βελτιώνουν την όλη εμπειρία των διακοπών”, λέει ο εμπορικός διευθυντής της TUI.

The post TUI Σουηδίας: Αύξηση θέσεων σε τρεις ελληνικούς προορισμούς για το Καλοκαίρι 2024 appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts