ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI: Tα Κανάρια Νησιά νο1 προορισμός τον φετινό χειμώνα | 150 πτήσεις την εβδομάδα

Συνολικά, τα Κανάρια νησιά παραμένουν ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός για τους πελάτες της TUI Γερμανίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Τύπου στο Βερολίνο.

Εκτός από τη Φουερτεβεντούρα, στη δεύτερη θέση, η Γκραν Κανάρια (τρίτη), η Τενερίφη (τέταρτη) και το Λανζαρότε (έβδομο) βρίσκονται επίσης στην πρώτη δεκάδα των προορισμών του κορυφαίου, γερμανικού τουριστικού οργανισμού για την προσεχή, χειμερινή, τουριστική περίοδο. Η Αττάλεια της Τουρκίας συναντάται στην πέμπτη θέση και η Μαδέρα της Πορτογαλίας στην έκτη.

Με περίπου 150 εβδομαδιαίες πτήσεις της TUI fly, τα Κανάρια νησιά, είναι επίσης ο μεγαλύτερος προορισμός της TUI fly τον φετινό χειμώνα. Οι περισσότερες πτήσεις κατευθύνονται προς τη Γκραν Κανάρια (44 πτήσεις την εβδομάδα), ακολουθούμενες από τη Φουερτεβεντούρα, την Τενερίφη και το Λανζαρότε.

Ως ηγέτης της αγοράς, η TUI προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων για όλες τις ομάδες-στόχους. Η εκτεταμένη προσφορά θα επεκταθεί περαιτέρω για το χειμώνα, ιδίως στην Τενερίφη και το Λανζαρότε, με νέα ξενοδοχεία στο πρόγραμμα να είναι, μεταξύ άλλων, τα πρόσφατα ανακαινισμένα μπανγκαλόου Tajaraste, που προσφέρουν αυτοεξυπηρέτηση, στο Maspalomas, καθώς και το ξενοδοχείο Barcelo Playa Blanca, στο Λανζαρότε.

Μια εβδομάδα στα Bungalows Tajaraste*** κοστίζει από 626 ευρώ ανά άτομο, και στο πακέτο περιλαμβάνονται η διαμονή και οι πτήσεις.

Ισχυρή ζήτηση παρατηρείται για την Αίγυπτο, όπου στις κρατήσεις με αναχωρήσεις από τον Νοέμβριο, η Χουργκάντα προηγήθηκε για πρώτη φορά της Φουερτεβεντούρα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατάταξη προορισμών της TUI.

Εν τω μεταξύ η Αττάλεια είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος προορισμός της TUI για τη φετινή χειμερινή περίοδο και αυτή τη στιγμή καταγράφει 17% αύξηση των κρατήσεων, σε σύγκριση με τον προηγούμενο χειμώνα.

Το ήπιο κλίμα, οι ελκυστικές τιμές σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των ξενοδοχείων και η εκτεταμένη προσφορά all-inclusive, καθιστούν την Τουρκία ελκυστική ακόμη και την ψυχρότερη περίοδο, σύμφωνα με τον Steffen Boehnke, επικεφαλής του τμήματος Sun & Beach της TUI Γερμανίας.

Το Top 10 των προορισμών της TUI τον χειμώνα 2023/24

1. Χουργκάντα
2. Φουερτεβεντούρα
3. Γκραν Κανάρια
4. Τενερίφη
5. Αττάλεια
6. Μαδέρα
7. Λανζαρότε
8. Μάρσα Αλάμ
9. Μαγιόρκα
10. Πράσινο Ακρωτήριο

The post TUI: Tα Κανάρια Νησιά νο1 προορισμός τον φετινό χειμώνα | 150 πτήσεις την εβδομάδα appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts