ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUS Airways: Πτήσεις σε 4 ελληνικούς προορισμούς αυτό το Καλοκαίρι

Νέες πτήσεις προς τέσσερις ελληνικούς προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου της  προς την Ελλάδα, εγκαινιάζει η TUS Airways.

Εκτός από τις πτήσεις που ξεκίνησε πρόσφατα μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, η αεροπορική εταιρία προσθέτει στο πρόγραμμά της νέες πτήσεις προς Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Χανιά, με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 107 ευρώ για μονή διαδρομή.

Από την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρία προγραμματίζει δρομολόγια προς την πόλη της Πρέβεζας, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Λίγες ημέρες αργότερα, η TUS Airways, θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τον δεύτερο κρητικό προορισμό της εταιρίας, τα Χανιά. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή.

Θα ακολουθήσουν η Κεφαλονιά και η Κέρκυρα, με πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, αντίστοιχα.

Επιπλέον, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η αεροπορική εταιρία θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου αυτό το καλοκαίρι, με δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.

Με πέντε ελληνικούς προορισμούς, η TUS Airways θα προσφέρει την ευρύτερη γκάμα αποδράσεων για ελληνικές διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Μιλώντας για τις νέες συνδέσεις, ο Ahmed Aly, διευθύνων σύμβουλος της TUS Airways, είπε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, τα Χανιά και η Πρέβεζα θα προστεθούν στο δίκτυό μας αυτό το καλοκαίρι, καθώς και ότι θα προσθέσουμε περισσότερες πτήσεις στο επιτυχημένο μας δρομολόγιο προς το Ηράκλειο”.

Παρέχοντας στους επισκέπτες μας επιπλέον πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Ελλάδα, πρόσθεσε, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας που προσφέρει η μοναδική απευθείας πτήση προς τρεις προορισμούς, είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των παραθεριστών.

“Με τις μαγευτικές παραλίες, την εξαιρετική κουζίνα και το εκπληκτικό τοπίο, η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα και δικαίως το αγαπημένο σημείο διακοπών των Κυπρίων”, συμπλήρωσε ο κ. Aly.

Η TUS Airways, που επαναλειτούργησε το 2021, εκμεταλλεύεται έναν ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο σύγχρονων επιβατικών αεροσκαφών Airbus A320, σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο προορισμών από τον κόμβο της στη Λάρνακα.

 

The post TUS Airways: Πτήσεις σε 4 ελληνικούς προορισμούς αυτό το Καλοκαίρι appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr