ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter Communities για όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα

Twitter Communities για όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα

Twitter Communities για όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα

Το Twitter παρουσιάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για όσους μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και θέλουν να έρθουν σε επαφή. Η λειτουργία Twitter Communities δημιουργεί ομάδες χρηστών για κοινά ζητήματα ενδιαφέροντος.

Οι χρήστες του Twitter μπορούν είτε να ενταχθούν σε υπάρχουσες Communities, είτε να δημιουργήσουν τις δικές τους, μέσα από μία διαδικασία που υπάρχει στο site του Twitter. H αίτηση για τη δημιουργία μίας νέας κοινότητας στο Twitter από τον χρήστη γίνεται με ένα κλικ εδώ.

Στο iOS υπάρχει πλήρης υποστήριξη για τα Twitter Communities, ενώ οι Android χρήστες το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να διαβάζουν τα tweets που διακινούνται μέσα σε ένα Community. Η πλήρης υποστήριξη για το Android θα ακολουθήσει πολύ σύντομα, σύμφωνα με το Twitter.

Στην περίπτωση του iOS τα Twitter Communities έχουν το δικό τους tab στην εφαρμογή από όπου μπορεί κανείς να συνομιλήσει με όσους μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα. Η δυνατότητα αυτή εννοείται ότι είναι διαθέσιμη στην ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής για το iOS.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts