ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Visa: Ξεκινά συμβουλευτική υπηρεσία για τα crypto

Η Visa επεξεργάζεται προϊόντα που θα ασχολούνται με τα ψηφιακά νομίσματα που θα εκδίδουν οι κεντρικές τράπεζες των χωρών – Πρόκειται για την τελευταία κίνηση της Visa στην αγορά των κρυπτονομισμάτων

Η Visa ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συμβουλευτικής υπηρεσίας για τα κρυπτονομίσματα, καθώς η εταιρεία πληρωμών επιθυμεί να «προσφέρει χρηματοοικονομικές συμβουλές σε θεσμικά ιδρύματα, επενδυτές και άλλους για οτιδήποτε σχετίζεται με την αγορά των NFTs (non fungible tokens).

Συγκεκριμένα, η Visa ήδη ανακοίνωσε πως η αμερικανική τράπεζα UMB είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ήδη τη συμβουλευτική υπηρεσία της για τα κρυπτονομίσματα.

Πρόκειται για την τελευταία κίνηση της Visa στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με το CNBC, από την 1η Οκτωβρίου του 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 η εταιρεία διαχειρίστηκε ένα όγκο συναλλαγών 3,5 δισ. δολαρίων σε συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων.

Επίσης, η Visa επεξεργάζεται προϊόντα που θα ασχολούνται με τα ψηφιακά νομίσματα που θα εκδίδουν οι κεντρικές τράπεζες των χωρών.

Ωστόσο και παρά το «άνοιγμα» στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ο επικεφαλής οικονομικών υποθέσεων (CFO) της Visa, Βασάντ Μπραμχού, δήλωσε ότι αμφιβάλει για το εάν τα κρύπτο θα γίνουν ποτέ μέσο συναλλαγών όπως τα «σκληρά» νομίσματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΑΙΠΕΔ: Όλα τα projects που θα «τρέξουν» έως και το 2022

Η Dory πάει DK, η Αττικής στην Ellington, ο ΓΑΠ… κάλτσες, ο Σκρέκας πήγε στον μέγα Αλεξέι, ενώ Hines και Μέλισσα ψάχνονται

MyProperty: Nέα πλατφόρμα για πιο γρήγορες μεταβιβάσεις

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts