ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Vivo Watch 2: Διέρρευσε εικόνα που αποκαλύπτει κυκλικό σχεδιασμό και υποστήριξη κλήσεων

Το Vivo Watch που ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτελεί την δεύτερη γενιά Vivo Watch. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τη Vivo σχετικά με το έξυπνο ρολόι δεύτερης γενιάς. Ωστόσο, εμφανίστηκαν ένα render και μερικές προδιαγραφές του, υποδηλώνοντας ότι η κυκλοφορία του δεν αργεί.

Η εικόνα του vivo Watch 2 αποκαλύπτει ότι το έξυπνο ρολόι θα έχει κυκλικό σχεδιασμό και θα διαθέτει επιλογές από δέρμα και λουράκια σιλικόνης.

Μπορείτε να δείτε τρία ρολόγια στην εικόνα. Το ένα στο κέντρο επιβεβαιώνει την παρακολούθηση καρδιακών παλμών, τον μετρητή βημάτων και το ενσωματωμένο GPS στο vivo Watch 2. Το άλλο στα δεξιά αποκαλύπτει την υποστήριξη φωνητικών κλήσεων. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς μια προηγούμενη φήμη υποστήριξε ότι το vivo Watch 2 θα διαθέτει λειτουργία eSIM, η οποία επιβεβαιώνεται από την πηγή αυτής της διαρροής.

Ο πληροφοριοδότης ισχυρίζεται επίσης ότι το Vivo Watch 2 θα έχει μια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 501 mAh, η οποία είναι μεγαλύτερη από τις κυψέλες των μοντέλων 42 mm (226 mAh) και 46 mm (478 mAh) του Vivo Watch, ελπίζοντας να προσφέρει καλύτερη αντοχή.

Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε αρκετά για το Vivo Watch 2, αλλά αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts