ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Walgreens Boots Alliance: Αυξάνει στα 15 δολάρια το κατώτατο ωρομίσθιο

Όπως ανακοίνωσε η αλυσίδα φαρμακείων, η μισθολογική αύξηση θα γίνει σταδιακά και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο 2022

Στα 15 δολάρια την ώρα αυξάνει το κατώτατο ωρομίσθιο σε όλο το προσωπικό της η αμερικανική Walgreens Boots Alliance από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όπως ανακοίνωσε η αλυσίδα φαρμακείων την Τρίτη, η μισθολογική αύξηση θα γίνει σταδιακά και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο 2022.

«Η επένδυση και η επιβράβευση των ανθρώπων μας δεν είναι μόνο το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι επίσης και εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση και την προσέλκυση ενός ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού», τόνισε ο CEO της εταιρείας, Ρομπ Μπριούερ.

Σύμφωνα με το Reuters, ο αρχικός μισθός στη Walgreens Boots Alliance είναι τουλάχιστον 10 δολάρια την ώρα, ενώ περίπου οι μισοί από τους 190.000 εργαζομένους της αμοίβονται ήδη με τουλάχιστον 15 δολάρια την ώρα.

Αντίστοιχη ανακοίνωση για αύξηση στο μέσο ωρομίσθιο στα 15 δολάρια από τον ερχόμενο Ιούλιο είχε κάνει και η αλυσίδα φαρμακείων CVS νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η τρύπα του Κατάρ έπληξε την κερδοφορία των κατασκευών

Όμιλος Αγγελικούση: Το 19ο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο-ορόσημο «Maran Antiope»

ΗΠΑ: Τέλος στην οικονομική ενίσχυση που λαμβάνουν οι άνεργοι λόγω του κορωνοϊού

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts