ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Windows 11: Θα φέρουν έναν καινούριο media player;

Απέχουμε λίγες, μόνο, ημέρες από την επίσημη διάθεση των Windows 11 και οι φήμες κάνουν λόγο για νέο media player. Σε μια ενημέρωση προς του Windows Insiders φάνηκε ένας νέος Media Player να αναλαμβάνει δράση.

Κατά τη διάρκεια επίδειξης της λειτουργίας Focus Sessions, όπου ο υπολογιστής βοηθά τον χρήστη του να επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη εργασία, εμφανίστηκε ένα αρχείο βίντεο, το οποίο παιζόταν με τη βοήθεια ενός media player, κάτι που άμεσα κυκλοφόρησε ως είδηση στο Internet, ότι, δηλαδή, η Microsoft ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του Media Player στα συστήματα με Windows 11.

Δεν έχει γίνει σαφές εάν ο νέος, προεγκατεστημένος Media Player στα Windows 11 θα είναι απλώς ο επανασχεδιασμένος Player του παρελθόντος, ή ένα εντελώς νέο πρόγραμμα που θα μπορεί να ενσωματώνει λειτουργίες και δυνατότητες από όλες τις προσπάθειες της Microsoft μέχρι σήμερα να προσφέρει δυνατότητες κατανάλωσης πολυμεσικού περιεχομένου στον υπολογιστή. Το πιο πιθανό είναι, πάντως, να αποτελέσει ένα κεντρικό σημείο από όπου θα μπορεί κανείς να συνδεθεί και με τις υπηρεσίες streaming στις οποίες έχει συνδρομή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG