ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Xiaomi Civi: Νέα σειρά smartphones έρχεται τέλη του μήνα

Xiaomi Civi: Νέα σειρά smartphones έρχεται τέλη του μήνα

Xiaomi Civi: Νέα σειρά smartphones έρχεται τέλη του μήνα

Η Xiaomi είναι έτοιμη για την παρουσίαση μίας νέας σειράς smartphone, η οποία θα ονομάζεται Civi και θα αποκαλυφθεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα είναι ελάχιστες.

Τα Xiaomi Civi smartphones θα αποτελέσουν μία νέα οικογένεια smartphones, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πόσα θα είναι και τι χαρακτηριστικά θα έχουν. Η Xiaomi δίνει έμφαση στο στοιχείο του σχεδιασμού στο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα προκειμένου να ανακοινώσει την έλευση της νέας σειράς.

Εκτός από το design, τα Xiaomi Civi smartphones θα χαρακτηρίζονται και από την “καινοτόμο τεxνολογία imaging”, όπως το αναφέρει η ίδια η Xiaomi, αφήνοντας αιχμές για κάποια ενισχυμένη λειτουργία στις κάμερες των νέων μοντέλων.

Μία άλλη πληροφορία που έχει γίνει γνωστή είναι ότι η οικογένεια Civi ενδέχεται να αντικαταστήσει τη σειρά CC της Xiaomi, με την εταιρεία να σημειώνει ότι τα νέα smartphones θα στοχεύουν στους “νέους άντρες με αυτοπεποίθηση”, όπως το τονίζει η Xiaomi στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG