ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Xiaomi foldable: Ποζάρει σε πραγματικές φωτογραφίες, είναι smartphone ή tablet;

Xiaomi foldable: Ποζάρει σε πραγματικές φωτογραφίες, είναι smartphone ή tablet;

Οι πρώτες φωτογραφίες ενός foldable της Xiaomi μας μπερδεύουν αρκετά, καθώς δε μπορούμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για smartphone ή tablet. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο Weibo, με τη συσκευή να είναι στην κατοχή ενός επιβάτη τρένου.

Το foldable της Xiaomi, όπως μπορούμε να δούμε, τρέχει την έκδοση MIUI 12, την τελευταία δηλαδή έκδοση του λειτουργικού. Αρχικά βλέπουμε ότι έχει μία ζελατίνα προστασίας με κάποιες αναγραφές, ενώ το crease στη μέση είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς φαίνεται αρκετά πιο βαθύ από ότι έχουμε συνηθίσει.

Ακόμα πιο περίεργο βέβαια είναι το μέγεθος τους, καθώς δε μπορούμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για smartphone ή για flexible tablet. Ακόμα και διπλωμένο να το σκεφτούμε έχει υπερβολικό μάκρος για να είναι άνετο στη χρήση σαν smartphone. Περιμετρικά βλέπουμε μία ειδική θήκη, η οποία υπάρχει για να κρύβει τη συσκευή. Για να υπάρχει βέβαια το μοντέλο στα χέρια κάποιων, ίσως το δούμε αρκετά νωρίτερα από ότι πιστεύαμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts