ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Xiaomi Mi A3: Δωρεάν επισκευή αν η συσκευή σας καταστράφηκε από το Android 11

Xiaomi Mi A3: Δωρεάν επισκευή αν η συσκευή σας καταστράφηκε από το Android 11

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν επισκευή σε όσες συσκευές Mi A3 έπαψαν να λειτουργούν μετά από το Android 11 update. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε αφαίρεση του προβληματικού λογισμικού, όμως αρκετοί άτυχοι χρήστες πρόλαβαν να κάνουν την αναβάθμιση και να μην έχουν συσκευή.

Δε γνωρίζουμε γιατί, αλλά το Android 11 κατέστρεφε τα Xiaomi Mi A3, χωρίς κανέναν τρόπο επαναφοράς των συσκευών. Η εταιρεία όμως δεσμεύεται να επισκευάσει όλες τις συσκευές που χάλασαν, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και αν έχει λήξει η εγγύηση της συσκευής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι κάτοχοι να πάνε σε ένα από τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα παγκοσμίως.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει εκ νέου η αναβάθμιση σε Android 11 για το Xiaomi Mi A3, ούτε γιατί ήταν τόσο καταστροφικό για τις συσκευές. Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που η εταιρεία προσφέρει δωρεάν επισκευές, ελπίζουμε όσοι είχαν πρόβλημα να έχουν σύντομα ξανά μία λειτουργική συσκευή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts