ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Xiaomi Mix Fold 2: Συχνότητα 120 Hz και στις δύο οθόνες

Xiaomi, Xiaomi Mix Fold 2: Συχνότητα 120 Hz και στις δύο οθόνες

Xiaomi, Xiaomi Mix Fold 2: Συχνότητα 120 Hz και στις δύο οθόνες

Η εσωτερική οθόνη του Xiaomi Mix Fold 2 θα έχει συχνότητα ανανέωσης στα 120 Hz, όπως και η εξωτερική οθόνη του. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα θα υπάρχει μία βελτίωση σε σχέση με το Xiaomi Mix Fold.

Ένα από τα στοιχεία που θεωρείται δεδομένο για το Xiaomi Mix Fold 2 είναι ότι θα έχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 στο εσωτερικό του, ενώ η λογική που διέπει τον σχεδιασμό του είναι ότι οι δύο οθόνες, τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά, γεγονός που ενισχύει την λειτουργικότητα της συσκευής σε όλα τα σενάρια χρήσης.

Η εσωτερική οθόνη του Xiaomi Mix Fold 2 αναμένεται να έχει την τεχνολογία Ultra Thin Glass της Samsung, με γυαλί πολύ μικρού πάχους, αλλά εξαιρετικά μεγάλης αντοχής για ένα γυαλί που προορίζεται προς χρήση σε ένα αναδιπλούμενο smartphone. To Xiaomi Mix Fold 2 το περιμένουμε να παρουσιαστεί επισήμως κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2022.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts