ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Xiaomi NoteBook Pro 120G και Smart TV X έρχονται στις 30 Αυγούστου

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το laptop NoteBook Pro 120G στην Ινδία στις 30 Αυγούστου. Aν και δεν αποκάλυψε καμία προδιαγραφή, η αφίσα που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει μια γεύση του τι να περιμένουμε.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Notebook Pro στην Ινδία πέρυσι με την CPU Intel 11ης γενιάς και φόρτιση 65W, επομένως περιμένουμε ότι το NoteBook Pro 120G θα υποστηρίζει τουλάχιστον φόρτιση 65W και θα έχει έναν επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το εάν το “120G” στο όνομα του laptop αναφέρεται σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz ή κάτι άλλο.

Mαζί με το NoteBook Pro 120G θα συνοδεύεται από τη σειρά Smart TV X με ανάλυση οθόνης 4K. Μέχρι στιγμής η Xiaomi διαθέτει τέσσερις τηλεοράσεις της σειράς Smart TV X στην Ινδία, αλλά αυτές αποτελούν μέρος της σειράς Redmi.

Με την κυκλοφορία να απέχει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα, περιμένουμε από την εταιρεία να αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες για τα προϊόντα στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts