ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Η σειρά Yakuza αν και κουβαλάει μια μακριά πορεία, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πετύχει την αναγνώριση ακόμα μεγαλύτερου κοινού. Σε αυτό βοήθησε αρκετά και η επανέκδοση των παλαιών τίτλων, ενώ και το πρόσφατο Yakuza: Like a Dragon γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στην Ryu Ga Gotoku το βάρος έχει πέσει σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη της συνέχειας του νέου Yakuza. Το περιοδικό Famitsu κατάφερε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες του Yakuza 8, μέρος από αυτές τις φωτογραφίες να είναι στα πλάνα από βίντεο που θα δούμε στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής η Saga δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα γύρω από την ανάπτυξη του νέου Yakuza. Μέσα από το Famitsu οι φίλοι της σειράς είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το Yakuza 8. Μέσα από τις φωτογραφίες βλέπουμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού τον Ichiban Kasuga, που είναι ο νέος κεντρικός ήρωας της σειράς και τους Koichi Adachi και τον Yu Nanba. Ο Ιάπωνας μαχητής MMA και Yuotuber Mikuru Asakura, βρέθηκε στα studio της Ryu Ga Gotoku.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα είναι αν το Yakuza 8 θα είναι και ο τίτλος που θα γίνει διαθέσιμος. Ανεξαρτήτως από το όνομα που θα έχει, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε να κάνουμε με μια συνέχεια του Yakuza: Like a Dragon. Με τον Ichiban Kasuga να είναι ξανά ο βασικός ήρωας του παιχνιδιού με διαφορετική εμφάνισή. Αν και αρχικά υπήρχαν ανησυχίες για την αλλαγή του βασικού ήρωα της σειράς Yakuza, Kazuma Kiryu. H εισαγωγή του νέου χαρακτήρα αποδέχτηκε θετική καθώς ο Ichiban Kasuga αγαπήθηκε αμέσως.

Yakuza 8, Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Yakuza 8, Yakuza 8: Μια πρώτη ματιά στον νέο τίτλο τής Ryu Ga Gotoku

Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια από την κυκλοφορία του Yakuza: Like a Dragon, για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποτέ θα μπορούσαμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα από την Saga. Το μεγαλύτερο κενό που έχει παρατηρηθεί ανάμεσα στα βασικά παιχνίδια της σειράς Yakuza ήταν τα τρία χρόνια. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε μια ευχάριστη ανακοίνωση γύρω από το μέλλον του νέου τίτλου.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts