ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

YouTube: Με το Continue Watching συνεχίζεις από το κινητό

YouTube: Με το Continue Watching συνεχίζεις από το κινητό

YouTube: Με το Continue Watching συνεχίζεις από το κινητό

Ένα νέο χαρακτηριστικό αποκτά από σήμερα το YouTube, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις την παρακολούθηση από το κινητό. Το κουμπί Continue Watching σε βοηθά να δεις τα βίντεο που δεν έχεις ολοκληρώσει.

Εάν έχεις δει κάποια βίντεο του YouTube στο κινητό σου και δεν τα έχεις ολοκληρώσει (κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση των βίντεο στο κανάλι μας, τα οποία δεν χορταίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά, έτσι δεν είναι;) και μετά ανοίξεις το YouTube στον browser σου, τότε ο μικρός video player του YouTube σε προτρέπει να συνεχίσεις να βλέπεις τα ανολοκλήρωτα βίντεο στον υπολογιστή σου.

Εννοείται ότι για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία του Continue Watching, θα πρέπει να έχεις κάνει login με τα στοιχεία σου στον Google Account σου για να μπεις στον λογαριασμό σου στο YouTube. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που έχει πατήσει παύση στο βίντεο σε μία συσκευή και μετά θέλεις να συνεχίσεις να το βλέπεις από το σημείο που το έχεις αφήσει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG