ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ZeroNorth και Alpha Ori Technologies: Αυξάνουν τις επιλογές βελτιστοποίησης καυσίμων

Η ZeroNorth και η Alpha Ori Technologies ανακοινώνουν το σχέδιό τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας τις επιλογές βελτιστοποίησης καυσίμων και απόδοσης σε όλο το παγκόσμιο ναυτιλιακό στόλο.

Συνδυασμός της τεχνογνωσίας της Alpha Ori Technologies στους αισθητήρες IoT και στα δεδομένα υψηλής συχνότητας και της τεχνολογικής πλατφόρμας πολλαπλών υπηρεσιών της ZeroNorth θα επιταχύνει τη μετάβαση στη βιώσιμη ναυτιλία.

Η ανακοίνωση

Η ZeroNorth και η Alpha Ori Technologies (AOT) ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συμφωνία που θα δημιουργήσει μια κορυφαία εταιρεία βελτιστοποίησης της ναυτιλίας και μια νέα δύναμη στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλίας.

Με την επιφύλαξη της κανονιστικής έγκρισης, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν συνέργειες συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Alpha Ori Technologies στους αισθητήρες IoT και τα δεδομένα υψηλής συχνότητας και την τεχνολογική πλατφόρμα πολλαπλών υπηρεσιών της ZeroNorth για τη δημιουργία νέων λύσεων βιωσιμότητας για τη ναυτιλία. Η συμφωνία θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να εξυπηρετήσουν τις πελατειακές τους βάσεις από μια ενιαία προσφορά και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό οικοσύστημα δεδομένων σε μια πλατφόρμα με πολλαπλές υπηρεσίες στην αγορά.

Η εταιρεία σκοπεύει να λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα ZeroNorth και ο Søren Meyer, ο τωρινός CEO της ZeroNorth, θα παραμείνει στο τιμόνι της κοινής σύστασης. Και οι δύο σημερινοί συνδιευθύνοντες σύμβουλοι της AOT, Bala Sankaran και Rajesh Unni, θα γίνουν μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της κοινής επιχείρησης.

Οι δύο εταίροι προμηθεύουν ήδη τεχνολογία αιχμής σε περισσότερα από 4.000 πλοία που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως. Η συμφωνία θα επιτρέψει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε 12 διαφορετικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μία πλατφόρμα και μία πηγή δεδομένων. Αυτό θα βοηθήσει να προωθηθούν σημαντικά οι εξελίξεις στον κλάδο και οι προσπάθειες ένταξης νέων πολιτικών σε όλη την αλυσίδα αξίας του παγκόσμιου εμπορίου.

Η ZeroNorth θα διασυνδέσει τα δεδομένα, παρέχοντας υπηρεσίες συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα και τη κανονιστική συμμόρφωση για τους πελάτες. Ξεκλειδώνοντας λειτουργικές αποδοτικότητες και αυξάνοντας την αξιοπιστία, οι πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από την εξοικονόμηση κόστους, την αύξηση της κερδοφορίας τους και τη μείωση των εκπομπών.

Η κοινή επιχείρηση θα παραμείνει μια ανεξάρτητη εταιρεία με ισχυρή οικονομική στήριξη και κληρονομιά από κορυφαίους ηγέτες του κλάδου, αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους στη ναυτιλία για την παροχή μεταρρυθμιστικών λύσεων που επηρεάζουν θετικά τον κλάδο.

Η εταιρεία θα διατηρήσει την παγκόσμια παρουσία των γραφείων της, με έδρα την Κοπεγχάγη, και ένα συνδυασμένο εργατικό δυναμικό 780 ατόμων, εκ των οποίων περίπου το ένα τρίτο είναι σύμβουλοι πλήρους απασχόλησης, θα συνεργαστεί για να δημιουργήσει σημαντικό περαιτέρω θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη

Ποια επιδόματα χάνουν οι επαγγελματίες με το νέο σύστημα φορολόγησης

Όχι μόνο κοριοί: Οι μεγαλουπόλεις κινδυνεύουν με «εισβολή» εντόμων

Cantreva: Κίνηση «ματ» στην αποθήκευση ενέργειας με έργο 250 MW (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts