ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

gta, Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

gta, Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga. Πρόκειται για μια μεγάλη εξαγορά της Take Two, η οποία είναι γνωστή για τα franchise παιχνιδιών για υπολογιστές και κονσόλες.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, η Take Two θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της Zynga σε συναλλαγή μετρητών και μετοχών αξίας 9,86 $ ανά μετοχή, με τη συνολική εταιρική αξία να ανέρχεται σε περίπου 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία στοχεύει να καθιερώσει την Take Two και στο χώρο του gaming για κινητά. Στοχεύει επίσης να καθιερώσει κάποιες προτάσεις της για κινητά, που περιλαμβάνουν παιχνίδια όπως το Dragon City, το Monster Legends, το Top Eleven, το Two Dots και το WWE SuperCard.

Ακόμα, τώρα η Take Two θα φτιάξει ένα νέο παιχνίδι για κινητά για πολλά από τα εμβληματικά franchise της, ενώ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη διαφημιστική πλατφόρμα Chartboost της Zynga, με στόχο να προσελκύσει νέους και περισσότερους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts