LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: «Τη δεύτερη σεζόν πήρα γενναία αύξηση»

Με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο» στην οποία συμμετέχει, η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην  κάμερα της εκπομπή «Pop Up» του Alpha και φυσικά, μίλησε και για το ρόλο της «Ρίζως» στην σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη Καρακάση σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Μάλλον η Ρίζω ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες! Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και το τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου. Όταν διάβαζα τα τέσσερα πρώτα σενάρια μπορεί κάποιος άλλος να ηθοποιός να μην το έκανε. Ειδικά την πρώτη σεζόν, ο ρόλος μου ήταν προγραμματισμένος να είναι σχεδόν στα μισά επεισόδια. Κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει».

Αναφερόμενη στα νούμερα τηλεθέασης, η ηθοποιός τόνισε πως θα στεναχωριόταν αν οι «Άγριες Μέλισσες» κατέγραφαν χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης.

«Περίμενα ότι στη δεύτερη σεζόν θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να κοιτάω τα νούμερα και να με αγχώνουν τόσο πολύ» είπε η Ελένη Καρακάση.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις οικονομικές απολαβές, η ηθοποιός τόνισε πως: «Ήταν σφιχτά τα πράγματα γιατί ήταν μια πολύ τολμηρή παραγωγή, ειδικά την πρώτη χρονιά» και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως όλοι, αν και θα μιλήσω για τον εαυτό μου πως πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά».

NEWSBEAST Source

Related Posts