LIFESTYLE

Άντι Γκαρσία: Έφαγε σουτζουκάκια στη Θεσσαλονίκη – Δείτε φωτογραφίες

Μία στάση για καλό φαγητό φαίνεται ότι έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Άντι Γκαρσία, που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα των «Expendaples 4».

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας φέρεται να έφαγε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, όπου δοκίμασε σουτζουκάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες συζήτησαν για τις εμπειρίες του ηθοποιού στην πόλη και στα γυρίσματα που γίνονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Άντι Γκαρσία: Η ξενάγηση σε μνημεία και τοπόσημα της Θεσσαλονίκης

Ο Άντι Γκαρσία κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε μνημεία και τοπόσημα της πόλης ενώ έχει πια στα χέρια του μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή.

Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Άντι Γκαρσία

Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

NEWSBEAST Source

Related Posts