ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλάζει η φορολόγηση των αυτοκινήτων – Κατατέθηκε το νομοσχέδιο

Κατατέθηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ που περιλαμβάνει τις αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης και την Τρίτη 21 Ιουλίου ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση

Τέλος στην αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων εισαγωγέων αλλά και εμπόρων αυτοκινήτων βάζουν τα δύο νομοσχέδια που περιλαμβάνουν τις αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης, στο Ιστορικό Τέλος Ταξινόμησης αλλά και για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης καθώς τα μεν πρώτα που αφορούν στους δασμούς των αυτοκινήτων περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βουλή ενώ το δεύτερο που αφορά στις επιδοτήσεις για την ηλεκτροκίνηση θα ψηφιστεί την Τρίτη 21 Ιουλίου.

Όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση η φορολογία στα αυτοκίνητα γίνεται δικαιότερη και βέβαια σταματούν να εισάγονται τα «σαπάκια» στην Ελλάδα με βασικό στόχο την ανανέωση του παλαιού στόλου των οχημάτων καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα μας διαθέτει έναν από τους γηραιότερους, πιο επικίνδυνους και άκρως ρυπογόνους στόλους οχημάτων στην ΕΕ.

Διαβάστε περισότερα στο Newsauto.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts