
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η TUI αποσύρει το Mein Schiff από την Αγία Πετρούπολη
Την απόσυρση πλοίου από τον στόλο των Mein Schiff, από την Αγία Πετρούπολη, ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες στους συνεργάτες της η TUI, η οποία βρίσκεται σε “αναζήτηση” λιμανιού για να το χρησιμοποιήσει ως βάση.
Σε επιστολή του ο όμιλος αναφέρει σχετικά: “Παρακολουθούμε τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία με μεγάλη συμπάθεια και ανησυχία. Στο πλαίσιο των εξελίξεων, αποφασίσαμε για ηθικούς και ανθρωπιστικούς λόγους, να προσαρμόσουμε τις κρουαζιέρες μας στη Βαλτική Θάλασσα, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2022: Δεν θα επιχειρούμε πλέον στην Αγία Πετρούπολη”.
Και συνεχίζει ο όμιλος: “Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες αναζητήσαμε εναλλακτικά λιμάνια-προορισμοί, και πιθανότατα θα αντικατασταθούν από Klaipeda (Λιθουανία) και Ρίγα (Λετονία) ή Κοπεγχάγη (Δανία) και Visby (Σουηδία). Εναλλακτικά λιμάνια αναζητούνται επίσης για τα προγραμματισμένα δρομολόγια στο Σότσι και την Οδησσό στην Ουκρανία για το ταξίδι «Μαύρης Θάλασσας» του Mein Schiff Herz τον Αύγουστο. Μόλις οριστικοποιηθούν τα νέα χρονοδιαγράμματα, θα ενημερώσουμε τους επιβάτες μας που έχουν κράτηση και τους συνεργάτες πωλήσεων”.
Και καταλήγει ο όμιλος: “Στο στόλο των Mein Schiff, τα μέλη των πληρωμάτων που προέρχονται από περισσότερες από 40 χώρες, εργάζονται ειρηνικά δίπλα-δίπλα. Οι σκέψεις μας είναι με τα πληρώματα από την Ουκρανία και τις οικογένειές τους στην χώρα”.
ΠΗΓΗ money-tourism.gr








