ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ναϊρόμπι 2021 – 4Χ100μ: «Στον τελικό ακόμα πιο γρήγορα»! (video)

Η Εθνική ομάδα έτρεξε την γρηγορότερη κούρσα στην Ελλάδα στην ηλικιακή κατηγορία των εφήβων και με 40.13 εκτός από πανελλήνιο ρεκόρ κατάφεραν να προκριθούν έβδομοι στον αυριανό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ20.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ναϊρόμπι
Σωτηρία Στασινού – [email protected]
Στεφανία Ντόκου – sportsimages.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr και του πρακτορείου Sportsimages με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Δεύτερο τελικό μέσα σε δύο μήνες από την στιγμή της συνεργασίας τους μετράνε οι σπρίντερ αθλητές της ελληνικής ομάδας στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ εφήβων. Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν ήρθαν στο Ναϊρόμπι και μαζί με το πανελλήνιο ρεκόρ και το εισιτήριο του τελικού, οι Καμπίτσης (αναπληρωματικός), Μίλιος, Γρανιτσιώτης, Καριοφύλλης και Παναγιωτόπουλος δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι. Αυτό αποδεικνύεται στους μετέπειτα πανηγυρισμούς της μεικτής ζώνης, στις φωνές, στις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια που έδιναν ο ένας στον άλλον.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts