ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ναϊρόμπι 2021: Preview, εμπόδια νεανίδων

Με διεθνές και ελληνικό ενδιαφέρον θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα των εμποδίων στις νεάνιδες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι, με την Άννα Χατζηπουργάνη να εκπροσωπεί την χώρα μας στα 400μ με εμπόδια.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

100μ με εμπόδια

Οι δύο ταχύτερες νεάνιδες για φέτος στα 100μ με εμπόδια με χρόνο κάτω από 13.00, είναι η Τζαμαϊκανή Ακέρα Νούγκεντ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντιτάτζι Καμπούντζι από την Ελβετία. Η πρώτη έχει επίδοση 12.76 και η δεύτερη 12.94. Ωστόσο η Καμπούντζι μετά το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν, αγωνίστηκε και στο Τόκιο τόσο στα 100μ με εμπόδια όσο και στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ. Η εμπειρία της στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη ίσως της προσφέρει το πλεονέκτημα που χρειάζεται ώστε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

400μ με εμπόδια

Στα 400μ με εμπόδια, η Γκάριελ Γουάιτ από την Τζαμάικα είναι το Νο1 στις λίστες συμμετοχής με επίδοση 57.28 που αποτελεί το ατομικό και φετινό της ρεκόρ. Η Σαβάνα Σάδερλαντ, αθλήτρια του Καναδά βρίσκεται με 57.87 στη δεύτερη θέση και θα δώσει μάχη για να περάσει πρώτη την γραμμή του τερματισμού.
Η Άννα Χατζηπουργάνη θα τρέξει τη συγκεκριμένη κούρσα μετά από ατομικό ρεκόρ που σημείωσε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν με 59.00.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts